CUPRA & SEAT Taastrup

Tilbehør - Leif Thygesen Biler ApS

Velkommen til Leif Thygesen Bilers Reservedele/Tilbehørs afdeling.

SEAT tilbehør og reservedele

Mangler du en god gave til manden, konen eller en anden, der har fornøjelsen af en SEAT? Så er det måske værd at overveje at tage et kig på alt det lækre tilbehør, du kan finde til din SEAT. Vi har altid et bredt udvalg originalt tilbehør til dig og din bil i vores SEAT butik. Kom forbi og se det store udvalg af fx bundmåtter, metalfælge, cykelholder, fartpiloter og meget meget mere. Du kan jo også downloade tilbehørsbrochuren til din bil, så kan du sidde derhjemme og skrive ønskeseddel til familien. Du kan også klikke HER for at se vores aktuelle tilbud på SEAT tilbehør.

Nedenfor finder du en oversigt og prisliste på alt det SEAT tilbehør, du kan vælge. Klik på den aktuelle model og få en komplet oversigt.

 

Reservedele

Vi har altid et bredt udvalg af originale SEAT, VOLKSWAGEN, SKODA og AUDI reservedele på lager. Har vi ikke lige den del du står og mangler, så skaffer vi den hjem hurtigst muligt.

Ring eller send en mail til vores reservedel/tilbehørs ansvarlig Michael Geerthsen, med hvad du end ønsker af reservedele og tilbehør.

Personale

Se personalet

Kontaktinformationer

Leif Thygesen Biler ApS
Vandmestervej 38
2630 Taastrup

Tlf.: 43 52 40 33 eller Ring mig op
E-mail: alela@lt-biler.dk

Åbningstider

I dag 08:00 - 16:00
Onsdag 08:00 - 16:00
Torsdag 08:00 - 16:00
Fredag 08:00 - 14:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
Mandag 08:00 - 16:00